динамична Devulcanizer

динамична Devulcanizer

Краток опис:

The devulcanizer is used for the production of reclaim rubber,and it is for the rubber powder devulcanizing process. 1). Type: 4M3  / 6M3  / 8M3 / 10M3 / 12 M3 2).Heating form: oil heating or electric heating.


детали за производот

Тагови производ

Тема: Машините главно вклучуваат следново: изолација слој, хидраулични станица, хидраулични клипот, сигурносен вентил, вентил висок притисок, инструмент, кутијата за контрола електрични, мотор, редуктор, тампон резервоар висок притисок, итн

Главните технички спецификации .:

точка 4.0CBM 6CBM 8CBM 10CBM 12CBM
Дизајнирано притисок  4.0MPA  4.0MPA  4.0MPA  4.0MPA  4.0MPA
Покривен материјал и дебелина Q245, 10мм Q245R, 10мм Q245R, 10мм 245R, 12mm 245R, 12mm
Електрична енергија топлинска моќ 150kw 185kw 245kw 275kw 300kw
 Вид на греење conduction oilor electricity conduction oilor electricity conduction oilor electricity conduction oilor electricity conduction oilor electricity
автоклав материјали  Q345R, 26mm  Q345R, 26mm  Q345R, 26mm  Q345R, 28mm  Q345R, 32mm
Door open &close type hydraulic &automatic hydraulic &automatic hydraulic &automatic hydraulic &automatic hydraulic &automatic
Главната моќност на мотор  15KW  22kw  30kW  45kw  55kw
Хидраулични станица моќност на мотор  3.0kw  3.0kw  3.0kw  3.0kw  3.0kw

Product picture:

6356C

Production process:

520O~TV

Loading picture:

222222   22111


  • Претходно:
  • Следно:

  • Related Products